Tips om je positie binnen Google te verbeteren

 1. Op positie 1 komen is voor duizenden internet ondernemers de dagelijkse kost. Dit maakt het voor jou als kleine ondernemer of als starter van een hele nieuwe website natuurlijk wel lastig. Om jou extra vlot van start te laten gaan heb ik onderstaand de nodige SEO research voor jullie gedaan. In de komende 5 minuten ga ik ook jou behoorlijk bijspijkeren betreft het hoger eindigen in Google.Wat heb je allemaal nodig om hoog in google te eindigen?
  Natuurlijk heb je een snelle website nodig, hiervoor adviseer ik WordPress. Dit is een CMS met vele handige functies. Qua layout volstaat meestal een gratis Theme.
  Ook kun je op de volgende site mooie gratis layouts downloaden:
  https://www.sowmedia.nl/wordpress/wordpress-themes/gratis/beste-gratis-themes

 2. Voorzie je Website van een Geldige SSL:
  Zorg dat je website wordt voorzien van een HTTPS / SSL:
  Een paar jaar geleden dacht ik zelf dat het hele SSL verhaal zou overwaaien. Anno nu wordt je door google ook bestraft als je geen SSL op je website hebt. Ik zou indien je gebruik maakt van Directadmin gewoon voor de gratis Letsencrypt SSL gaan. Waarom voor iets betalen als het ook gratis kan!Voeg je website toe aan Linkdirectories:
  Het is slim om je website helemaal gratis toe te voegen op Linkdirectories. Op deze pagina’s staan in principe websites gerangschikt in categorie├źn. Je staat dus op een pagina met soort gelijke pagina’s. Juist dit aspect zorgt ervoor dat de link vermelding met de tijd alleen maar sterker wordt, omdat google de pagina steeds meer autoriteit zal geven over het specifieke onderwerp. Tevens is het bij deze portalen verplicht om er een linkje heen te plaatsen ,waardoor de link kracht en linkflow ook met de maanden zal toenemen. Een mooie gratis harde link. Wie wil dat nou niet!
 3. www.linkstoevoegen.nl
 4. www.onlineregio.nl
 5. www.beautysalongids.nl ( redelijk nieuw )Voer de bovenstaande tips uit en je zult zien dat je al een stuk hoger in Google zult eindigen.

  Tips om je positie binnen Google te verbeteren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *